Styrk dit kendskab til drift af LAR – Københavns Universitet

2018 > Styrk dit kendskab til...

Styrk dit kendskab til drift af LAR

28. nov. 2018

Kommer senere

21. nov. 2018

OBS! Arrangementet er flyttet fra den 24. og 25. september

Workshopbaserede temadage
Arbejd dybdegående med drift af LAR på disse to temadage, hvor vi stiller skarpt på emnet med udgangspunkt i konkrete projekter. Dag 1 besøger vi eksisterende LAR-anlæg som vi præsenterer og studerer med fokus på drift, muligheder og problematikker. På dag 2 supplerer vi med inspirerende oplæg og workshops med yderligere fokus på drift i forhold til forskellige aspekter som monitering og merværdi. Desuden snakker vi udlicitering af drift, herunder diskussion af kvalitetsbeskrivelser for LAR-elementer.

Varighed

2 dage: 28. november bus-ekskursion og 29. november workshopbaseret temadag på Skovskolen i Nødebo.

Faglig ansvarlig

Anne Mette Dahl Jensen, amdj@ign.ku.dk

Kontakt

Har du brug for overnatning til arrangementet, så kontakt Merete Tønder, mtoe@ign.ku.dk. Har du andre praktiske spørgsmål ,er du velkommen til at skrive til Konferenceservice på ign-arrangementer@ign.ku.dk