Styrk dit kendskab til drift af LAR – Københavns Universitet

2018 > Styrk dit kendskab til...

Styrk dit kendskab til drift af LAR

• NyhedNyhed
Styrk dit kendskab til drift af LAR

28. maj. - 29. maj. 2018

Kommer senere.

21. maj. 2018

Workshopbaserede temadage

Arbejd dybdegående med drift af LAR på disse to temadage, hvor vi stiller skarpt på emnet med udgangspunkt i konkrete projekter. Dag 1 besøger vi eksisterende LAR-anlæg som vi præsenterer og studerer med fokus på drift, muligheder og problematikker. På dag 2 supplerer vi med inspirerende oplæg og workshops med yderligere fokus på drift i forhold til forskellige aspekter som monitering og merværdi. Desuden snakker vi udlicitering af drift, herunder diskussion af kvalitetsbeskrivelser for LAR-elementer.

Varighed

28. maj bus-ekskursion og 29. maj workshopbaseret temadag på Skovskolen i Nødebo.

Faglig ansvarlig

Anne Mette Dahl Jensen, amdj@ign.ku.dk.

Kontakt

Har du praktiske spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at skrive til SL-arrangementer@ign.ku.dk. For telefonisk henvendelse kontakt Anne Nysted, tlf. 35 33 16 23 eller Britt Majgaard, tlf. 35 33 17 69.